تحولات منطقه

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور از تحصیل حدود ۱۲ هزار دانش‌آموز آسیب‌شنوایی در مدارس کشور خبر داد و عدالت ارتباطی را پیش‌نیاز تحقق عدالت آموزشی دانست.

۱۲ هزار دانش‌آموز آسیب‌شنوایی در مدارس تحصیل می‌کنند  /  تأکید بر عدالت ارتباطی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سالار قاسمی در نشست علمی گرامیداشت روز جهانی ناشنوایان گفت: حدود ۳ هزار و ۵۰۰ دانش‌آموز آسیب‌شنوایی در مدارس استثنایی و ۷ هزار و ۵۰۰ نفر نیز در مدارس عادی و در قالب طرح تلفیقی تحصیل می‌کنند.

وی با تأکید بر اینکه دانش‌آموز باید امکان برقراری ارتباط و دریافت محتوای آموزشی را داشته باشد، اظهار کرد: تا زمانی که عدالت ارتباطی برای دانش‌آموزان آسیب‌شنوایی محقق نشود، نمی‌توان از تحقق کامل عدالت آموزشی سخن گفت.

قاسمی از حرکت سازمان آموزش و پرورش استثنایی به سمت استفاده از زبان اشاره ایرانی در تولید بسته‌های شناختی و زبانی خبر داد و گفت کیت‌های تخصصی آموزش ویژه دانش‌آموزان آسیب‌شنوایی نیز برای سال تحصیلی جدید تهیه و در اختیار مدارس قرار گرفته است.

معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین از اهدای ۵۰۰ دستگاه سمعک به دانش‌آموزان نیازمند با همکاری آستان قدس رضوی خبر داد و افزود: ۱۱۳ کیت توانبخشی نیز از سوی سازمان تهیه و به مدارس ارسال شده است.

وی توسعه همکاری با انجمن‌های تخصصی و فدراسیون ناشنوایان را از دیگر اقدامات سازمان عنوان کرد و گفت این همکاری‌ها ظرفیت‌های تازه‌ای برای حمایت آموزشی، فرهنگی و ورزشی از دانش‌آموزان ایجاد کرده است.

قاسمی همچنین با اشاره به موفقیت دانش‌آموزان استثنایی در رقابت‌های ورزشی، از کسب ۶۷ مدال در پارالمپیاد ورزش امارات خبر داد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی در ادامه، استفاده از فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی را برای ارتقای کیفیت آموزش دانش‌آموزان آسیب‌شنوایی مهم دانست و گفت توسعه فناوری پردازش تصویر و تبدیل آن به زبان اشاره و تولید نرم‌افزارهای خانواده‌محور باید در دستور کار قرار گیرد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha